Въпреки че в спомените ни (мъгляви) „Б.С.П. – Бесни Страшни Пенсии” присъства като симпатична и приятна екшън комедия, не можем да кажем, че ни е любим филм и нито се сещаме често за него, нито пък ни се приисква да си го припомняме на „домашно кино”.

Това е и основната причина да не сме супер ентусиазирани за предстоящото продължение „Б.С.П. – Бесни Страшни Пенсии 2”, при все че към отличния екип от първия филм има две любопитни нови попълнения в лицето на режисьора Дийн Парисот („Galaxy Quest”) и Антъни Хопкинс, който е в ролята на злодея.

Със или без нашия ентусиазъм обаче „Б.С.П. 2” е факт и вече можем да видим първия му трейлър.

Общо взето няма никакви изненади и всичко изглежда като в първия филм – нещо характерно за холивудските продължения. Основната причина, която ни спести прозевките по време на трейлъра и най-вероятно ще ни накара да му хвърлим едно око и на кино, е кастът.

Както вече стана ясно, освен класическите дебили Уилис, Малкович и Мери-Луиз Паркър и винаги яката Хелън Мирен, този път ще можем да се порадваме и на Антъни Хопкинс. Катрин Зита Джоунс също е ново попълнение, но за нея не сме решили дали ни радва или не (конкретно в този филм). Сигурни сме обаче, че сблъсък й с Паркър ще е забавен.

Като допълнение вижте два тийзър постера на филма (единият най-вероятно е „фенмейд”), както и една официална снимка – представяме ви я специално, защото ни напомни на една тъпа шега от детството, която може да бъде перифразирана така: „В тази снимка има нещо криминално. Краката на Джон Малкович са като „Студио Х”!

БСП 2

БСП 2 - плакат

БСП 2 - плакат

Режисьор на „Б.С.П. – Бесни Страшни Пенсии 2” е Дийн Парисот, а в ролите са Брус Уилис, Джон Малкович, Хелън Мирен, Мери-Луиз Паркър, Антъни Хопкинс, Катрин Зита Джоунс, И Бьонг Хун, Дейвид Тюлис, Нийл Макдона и др.

Премиерата е 2 август 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. На мен първият филм ми харесва!

    Смятам че и този също ще е хубав!

  2. Името на корейският актьор е И Бьонг Хон( азиатски начин на изписване и произнасяне, фамилното име е преди личното) или Бьонг-Хон Ли ( по западен стандарт). Моля поправете грешката.