Дийн Парисот

Макар да не е оставил кой знае колко ясен спомен у нас, „Б.С.П. – Бесни Страшни Пенсии” все пак ни е доста симпатичен – ясно е, че актьорският състав е отговорен за голяма част от топлите ни чувства, но и екшънът беше приятен и като цяло филмът се гледа, ако не с невероятен ентусиазъм, то поне с кеф. Разбира се, повечето подобни холивудски летни хитове набързо получават продължения и всички знаем какъв е обичайният резултат.

Точно това продължение обаче има сериозен шанс да е още по-приятна екшън-комедийка, защото според Variety режисьор ще е Дийн Парисот. Няма да се изненадаме, ако никога не сте чували името му, и честно казано не разбираме защо биографията му е толкова скромна. Като изключим два-три ТВ филма и десетина епизода на няколко доста качествени сериала, в последно време Парисот е снимал само един голям филм и той е разочароващият „Fun with Dick and Jane”. Но причината ние да знаем кой е и да се вълнуваме, че точно той е избран за режисьор на „Б.С.П. 2” е само и единствено любимият ни „Galaxy Quest”, който е достатъчно як, за да ни държи влага още десетина години.

Но да се върнем за момент на продължението на „Б.С.П.” и да обобщим набързо какво още се знае до този момент: в момента се търси пролука в програмата на Брус Уилис, не се знае кой друг ще се завърне (възможностите включват Джон Малкович, Брайън Кокс, Мери-Луиз Паркър, Карл Ърбан и – стискаме плаци – Хелън Мирен), а сценаристи отново ще са Джон и Ерих Хобър.

И сега отново да се върнем към истинската причина да пишем тази новина, „Galaxy Quest” и Гай (Сам Рокуел)…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *