Първият тийзър трейлър на „Кери” не ни вдъхнови прекалено много, въпреки че сам по себе си не беше лош (имаше приятна атмосфера), но изигра своята роля, защото най-накрая се примирихме с факта, че този римейк съществува и се настроихме за мартенската премиера – даже по случая си препрочетохме романа.

Сега обаче „Sony” отлагат премиерата за 18 октомври, с което прецакват цялата ни настройка, да не говорим, че започваме да си мислим (и да се притесняваме), че филмът има някакви проблеми и дори и най-лошите ни очаквания ще бледнеят пред трагедията, която ще се стовари на главите ни. И честно казано, в момента всякакви принципно разумни доводи от типа, че сезонът около Хелоуин е по-подходящ за филма, или че трябва допълнително време за изпипване на ефектите, ни се струват като прах в очите.

Ама, както и да е, стискаме зъби и пренагласяме филмовия си календар „accordingly”. Като излезе първият трейлър ще имаме по-добра представа какво точно ни очаква. Дотогава вижте най-новия плакат, който все още е със старата премиерна дата, така че не знаем колко точно е нов, ама карай да върви.

Кери - плакат

Режисьор на „Кери” е Кимбърли Пиърс, а в ролите са Клои Морец, Джулиан Мур, Габриела Уайлд, Алекс Ръсел, Порша Дабълдей, Джуди Гриър и др.
Премиерата е 10 октомври 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *