Директно си откраднахме заглавието на новината от Collider, чрез които научихме за новия трейлър на „Деца шпиони 4”, но то е толкова… как да кажем, на място, че просто не виждаме смисъл да мъдрим ново.

Причината, поради която заглавието ни допада толкова е, че освен че показва доста нови кадри, трейлърът нагледно обяснява какво представлява 4-то измерение, което както вече  знаем ще бъде част от филма. Става въпрос за така нареченото “Aromascope”, което е някакъв „фенси” термин за картичка, която се дава на всеки един зрител в киното и която съдържа осем вида миризми, които да помирисвате в определени моменти от филма.

…?

А вие се мислехте, че по-зле не може да стане!

Миналия път споменахме, че милиарди пъти предпочитаме филми като „Деца шпиони” („Spy Kids”) и неговите продължения (колкото и слабовати да са те) пред абоминации като „Операция „Четири лапи”, „Мечето Йоги” или предстоящия „Смърфовете” и все още мислим така. Смятаме, че в цялата евтиния има някакъв чар. Пък и ни се струва, че дечурлигата ще се забавляват адски много с новата „технология”.

„Spy Kids: All the Time in the World” е изцяло дело на режисьора Робърт Родригес, а в ролите ще видим Джесика Алба, Джереми Пивен, Джоуел МакХейл, Роуън Бланчард, Мейсън Кук, Дани Трехо, Алекса Вега, Дарил Сабара, Рики Джервейс като гласа на кучето и Антонио Бандерас.

Българската премиера на филма е на 2 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Yes! You! Do! 🙂

    Представи си гледаш порняга и отваряш картичка за да помиришеш на някакъв мазен мангал потните… атрибути! 😀

    Стана ли ви гадно? 🙂 🙂 🙂