Накратко: вторият трейлър на психо-фармацевтичния трилър на Стивън СодърбъргSide Effects” ни разочарова мъничко, не защото изглеждаше зле, а защото представляваше съкратена версия на първия, а ни се искаше да видим нещо ново. Сега получаваме тази възможност с най-новата британска реклама на филма, която предлага доста невиждани досега кадри и като че ли най-ясно представя естеството на историята.

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че трейлърът разкрива малко повече, отколкото е необходимо – не е много трудно да се предположи какъв точно е случаят (проблемът) на Руни Мара, в крайна сметка възможностите не са чак толкова много, не сме притеснени, тъй като сме убедени, че Содърбърг все пак ни е приготвил някаква изненада (ала двузначен финал или в по-лошия случай, изненадващ обрат, който няма нищо общо с видяното до момента) и смятаме, че няма да си „спойлнем” филма още в трейлърите.

Като допълнение вижте и един телевизионен спот.

http://www.youtube.com/watch?v=wgnURXYuGhc

Режисьор на „Side Effects” е Стивън Содърбърг, а сценарият е на Скот З. Бърнс. Участват Руни Мара, Чанинг Тейтъм, Джуд Лоу, Катрин Зита-Джоунс, Ванеса Шоу и други.

Премиерата е 8 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *