Дали „Side Effects” действително ще е последният режисьорски филм на Стивън Содърбърг, преди той да се пенсионира? Не ни е много ясно, не ни се спекулира, а и сме се научили да не вярваме на всички оповестени предстоящи „пенсионирания”. Затова ще оставим тази тема настрана с единствения коментар, че ако това действително е последният му филм, има сериозен шанс Содърбърг да приключи кариерата си с истински успех. „On a high note”, дето се вика.

Side Effects” се очертава като изключително приятен и обещаващ трилър – вече видяхме първия трейлър, който определено ни заинтригува. Сега получаваме и втори, но за наше най-голямо съжаление, той е просто съкратена версия на първия. Което все пак означава доста интересна реклама на потенциално як филм, но честно казано, като видяхме „нов трейлър” силно се надявахме на нещо… ами на нещо ново. Но ако не сте гледали първия, това е отличен повод да се запознаете с проекта.

В предишната ни новина споменахме, че няма да е „Първичен инстинкт” (то кой ли филм е, особено от това или предишното десетилетие), но Содърбърг го сравнява с „Фатално привличане”. Смело изказване, но никога не се знае… може да се окаже съвсем на място. Стискаме палци.

Режисьор на „Side Effects” е Стивън Содърбърг, а сценарият е на Скот З. Бърнс. Участват Руни Мара, Чанинг Тейтъм, Джуд Лоу, Катрин Зита-Джоунс, Ванеса Шоу и други.

Премиерата е 8 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *