Шут в г*за” на Матю Вон е един от най-забавните пародийни филми от последните няколко години (не само в комикс жанра, но и въобще), който освен всичко друго, е изненадващо мрачен и разглежда няколко сериозни въпроса за деградацията на модерно общество и тази на отделния индивид в частност, и честно казано, ни е интересно да видим дали и „Kick-Ass 2” ще успее да ни предложи нещо повече от това, което изглежда на пръв поглед.

А как точно изглежда на пръв поглед вижте в официалния нецензуриран трейлър.

Хъм! Изгледахме трейлъра няколко пъти и не сме съвсем сигурни какво мислим за него. Усмихвахме се доста, но със сигурност не сме дори и наполовина доволни, колкото след трейлърите на първия филм. Като имаме предвид обаче, че „Шут в г*за” се оказа нещо доста повече от чистата простотия и забавление, не смеем да съдим за това продължение само по видяното тук и със сигурност ще му дадем шанс, нищо, че изглежда по-евтин от оригинала във всеки един смисъл на думата.

Единственото, което искаме да отличим специално, е Джим Кери като Полковник „Звезди и райета”. Радваме се, че за първи път от много време насам, той не играе ролята на „Джим Кери”, а предлага нещо различно като изпълнение.

Последно, вижте първия официален плакат, както и галерия със снимки от филма.

Kick-Ass 2

Когато за последно видяхме младите супер-герои Kick-Ass и Hit Girl, те се опитваха да заживеят като обикновените тийнеджъри Дейв и Минди. Но с наближаването на последния учебен ден, несигурен какво ще прави оттук нататък, Дейв решава да организира първия супергеройски отбор.

За съжаление, Минди е принудена да се пенсионира (след като я хващат да се измъква от вкъщи без разрешение) и Дейв трябва да обедини силите си с „Justice Forever”, групировка предвождана от Полковник „Звезди и райета”, бивш, но реформиран мафиот.

Точно когато „Justice Forever” действително започват да разчистват улиците, първият суперзлодей The Mother F%&*^r, доскоро познат като Red Mist, сформира своя собствена лига на злодеи, които да отмъстят за случилото се с баща му.

Кick Ass 2” е режисиран от Джеф Уадлоу, а в ролите са Арън Тейлър-Джонсън, Джим Кери, Кристофър Минц-Плас, Клои Морец, Никълъс Кейдж, Джон Легуизамо, Доналд Фейзон, Кларк Дюк и Морис Честнът.

Световната премиера е през агуст 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Щеше да е много яко, ако самият Матю Вон я правеше тази втора част. Но по трейлъра… кой знае, може и тази да се получи 🙂

    П.П. Фен съм на първата, ако не се е разбрало! 😉

  2. Имам усещането, че ще едновременно и по-добър и по-лош от първия, но със сигурност кефа няма да е по-малко 🙂

    ПП
    Аз съм фен на Батман!

  3. ЯЯ.. какво станало тука…. интересно, нали 😉 Виждам аз, виждам 😉