Когато за първи път видяхме снимки от продуцирания от Илай Рот и режисиран от чилиеца Николас Лопес („Fuck My Life”, „Fuck My Wedding”) катастрофичен хорър „Aftershock”, си помислихме, че филмът може да е интересен представител на жанра и зачакахме да видим нещо повече.

Това „нещо повече” прие формата на клип от филма, представящ земетресението, което ще е в основата на сюжета – ако сте пропуснали, „Aftershock” е вдъхновен от големите земетресения в Чили от 2010-а – но за наше голямо съжаление, той се оказа разочарование. След този клип ни остана само надеждата, че видяното е извън контекст, цялостната „картинка” може да има различно усещане и първият трейлър може да обърне нещата отново в положителна посока.

Е, трейлърът е вече тук и може да видим дали надеждите ни са били напразни или ще се оправдаят.

Не, надежда всяка тука оставете! „The only thing more terrifying than mother nature… is human nature!” е някакво „fancy pants” рекламно изречение, но всичко останало мяза на класическа евтинийка и това е! Силно сме разочаровани от самото земетресение, знаем, че то няма да е основният момент във филма – неслучайно той се казва „Aftershock” – но можеше да се постараят малко повече. Дано поне има кървища, че ако и те са кът…

Режисьор на „Aftershock” е Николас Лопес, а в ролите са Илай Рот, Ариел Леви, Николас Мартинес, Лоренца Изо, Андреа Осварт, Селена Гомес и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *