Преди малко повече от половин година видяхме снимки от продуцирания от Илай Рот и режисиран от чилиеца Николас Лопес („Fuck My Life”, „Fuck My Wedding”) катастрофичен хорър „Aftershock”, който е вдъхновен от големите земетресения в Чили от 2010-а и разказва за шестима приятели, които трябва да се справят с последиците от силно земетресение, опустошило града около тях и освободило група обитатели на близка клиника за душевно болни.

Тогава си пожелахме скоро да видим трейлър, но уви, все още нямаме тази възможност. Това, с което разполагаме, е първият клип, който може да даде поне някаква представа какво точно ни очаква. Вижте го.

http://www.youtube.com/watch?v=2solGuS5oeI

Определено не е това, което очаквахме. Знаем, че много хора ще ни разкритикуват, но се надявахме, че филмът може да предложи поне нещо интересно или различно – смятаме, че хората, ангажирани по проекта, не са съвсем лишени от талант. От това, което виждаме обаче, ни лъха на пълна евтиния в стил „Sy-Fy”.

Не искаме да хвърляме прах в собствените си очи, но силно се надяваме това ни усещане да е само, защото клипчето е извън контекст и освен това не сме привикнали с цялостната стилистика – знаем колко е гадно това понякога.

Режисьор на „Aftershock” е Николас Лопес, а в ролите са Илай Рот, Ариел Леви, Николас Мартинес, Лоренца Изо, Андреа Осварт, Селена Гомес и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *