„Iron Sky”

Те идват с мир!

Iron Sky” е един от най-обещаващите и най-чакани от нас филмови проекти, който плени въображението от  мига, в който видяхме първите два тийзър трейлъра, които са подготвени специално с цел набиране на средства.

Заради начина на финансиране на филма, неговата продукцията трае вече няколко години и е една от най-интерактивните, които сме виждали. Затова сме изключително щастливи да видим, че усилието, както на творческия екип, така и на всички, които са помогнали по един или друг начин, е на път да бъде овъзмездено.

Доказателство за това, че всичко върви към успешния си край е този първи трейлър с действителни кадри от филма, който представя и премиерната дата, обявена за 4 април 2012.

„Iron Sky” е фантастичен филм, който се развива през 2018 година, когато нацистите, които са отлетели на тъмната страна на Луната през 1945г., се завръщат на Земята, за да я завладеят. Priceless!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Баси, това от колко време го чакам не е истина. Отдавна трябваше да се направи нещо подобно, като вместо Луната големите във фантастиката можеха да изкарват дори от Атрактида нацисти. /само ДА НЕ Е тарантино нает/ Туй щеше да е алтернативен финал, или по-скоро начало. Да се надяваме поне на качествени разрушения, ако не хумор. 😉

    Темата за ВСВ определено не е изерпана, стига да знаеш къде да погледнеш и да имаш мярка.

  2. Ако наемат доброволци ще се бия на тяхна страна!!!! 😉 🙂

    Ако постигне успех, в това съм сигурен, очаквайте и една многомилионна холивудска версия със режисьор Роланд Емерих!!!! 🙂

  3. Емерих и филм за нацизма ще е нещо, което бих гледал. 🙂 Все пак той е германец! 🙂

    А този филм, ще е фъни, наци-експлоатейшън в ретро стил!

  4. Невъзможно е просто да не се сетя за "Sky Captain and the world of tomorrow" и неговата очарователна ретро сайфай атмосфера. Звучи доста обещаващо засега, дано не го преправят на поредната блудкотия за инвазия в стил "храбрите американски солджъри vs. лошите извънзем…. опааа, нацисти от Луната"

  5. Според мен всичко ще си е от нацистка гледна точка – те ще са нашите. няма да има храбри американци.

    А за "Sky Captain ", да, атмосферата е подобно, което е супер! 🙂