Роугън, Джеймс Франко, Дани Макбрайд, Джона Хил, Джей Барушел и Крейг Робинсън

Едва ли има по-подходящ момент за дебюта на трейлъра на мега-кретенията „This Is the End” от „действителния” последен ден на света. Всъщност, по-скоро става въпрос за клип, отколкото за трейлър, ама няма да издребняваме баш накрая, я.

This Is The End” (доскоро известен като „The End Of The World”) е режисьорският дебют на сценаристите на „Суперяки” и „Ананас ЕкспресСет Роугън и Еван Голдбърг и разказва за шестима приятели, затворени в къща, докато странни и необясними явления опустошават Лос Анджелис. Докато светът отвън се сгромолясва, намаляващите запаси и „cabin fever” заплашват да разбият сплотената им група и в крайна сметка те са принудени да напуснат къщата, да се изправят срещу съдбата си и да открият истинския смисъл на приятелството и изкуплението.

Ако това не ви звучи достатъчно кретенски, може би трябва да кажем, че главните роли се изпълняват от Сет Роугън, Джеймс Франко, Дани Макбрайд, Джона Хил, Джей Барушел и Крейг Робинсън, които са кой от кой по-големи идиоти, а на всичкото отгоре, те играят и самите себе си. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=WjkIq8Q66ns

– Danny, we are not on acid! We didn’t suck each other’s dicks!
– James Franco didn’t suck any dick last night? Now I know y’all are trippin’.

Абсолютни и безподобни изрУди! Ама ни радват и ни карат да им завиждаме за начина, по който си се забавляват. Знаете, че те и в действителност са си приятели и доста честичко играят заедно и когато има подобни self-referential шегички, с каквито изобилства трейлърът, нещата им се получават изключително добре. Определено това ще една от най-чаканите от нас комедии за следващата година.

Вижте и официалния плакат.

официалния плакат

Още веднъж, режисьори на „This Is The End” са Сет Роугън и Еван Голдбърг, а в ролите, освен Роугън, Джеймс Франко, Дани Макбрайд, Джона Хил, Джей Барушел и Крейг Робинсън, ще видим още Ема Уотсън, Майкъл Сера, Пол Ръд, Риана (ака Раханчето), Азис Ансари и Джейсън Сийгъл, отново като себе си.
Премиерата е 14 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Наистина е трудно, докато гледаш постера на тоя почти забавен траш, да приемеш, че повечето идиоти на него вече имат зад гърба си и сериозни роли в сериозни филми.