Goon

You’re not here to play hokey. You’re here to fight.

След като преди няколко дни видяхме първите тийзър плакати на „Goon” (да не се бърка с продуцирания от Финчър „The Goon”), дойде ред и на първия официален трейлър и предвид хокейната тематика не е изненада, че идва от Канада.

Също като неофициалния трейлър и този не предлага кой знае какви изненади, но не можем с ръка на сърцето да кажем, че абсолютно нищо в него не ни грабва. Както казахме и миналия път, падаме си по хокей и сме склонни да преглътнем едно-две клишета, особено когато имаме обещания за здрави тупаници. Да не говорим пък за мустаците на Лиев Шбрайбър (когото по принцип доста харесваме), които са просто феноменални и дори само заради тях си заслужава да гледаме филма.

Смятаме, че няма какво да коментираме, нещата са ясни. Иска ни се само да кажем, че преди няколко дни „Goon” имаше премиера на фестивала в Торонто и честно казано отзивите са по-добри, отколкото очаквахме първоначално.

Във филма Шон Уилям Скот е в ролята на бияч и побойник, забелязан от треньор по хокей, който го кани в отбора си, при все че не може да се пързаля с кънки, за да внесе малко мускули и най-вече за да се противопостави на легендарния противников играч Рос „The Boss” Риа (Шрайбър), който мачка всичко наред.

Режисьор е Майкъл Доус, а в ролите са Шон Уилям Скот, Лиев Шрайбър, Джей Барушел, Юджийн Леви, Ким Котеас, Алисън Пил и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. да добавя и аз нещичко: Лиев Шрайбър – наистина много кефи особенно с тези мустаци, но и Ким Котеас също радва особенно добър спомен ми е останал от „The Last Boy Scout“ http://www.youtube.com/watch?v=BKc8m0apNh4)

  2. @Кишо
    Абсолютно, голем изрУд е! 🙂

    @Tarko
    🙂 Отразявали сме го това, даже има линк към него в самата новина. 🙂

  3. Това, което Tarko е постнал, е новият фуутидж на Goon от Комик-Кон. Безумно е як 🙁 Просто да ти стане тъжно- поредният жесток филм, който по всяка вероятност няма да го бъде.

    *sigh*