Злите мъртви - Джейн Ливи

Дори на нас самите ни е малко трудно да повярваме, но бяхме доста приятно изненадани от първия нецензуриран трейлър на подготвяния от Феде Алварес римейк на хорър класиката на Сам Рейми „Злите мъртви” и в момента очакваме филма с доста голям интерес.

Както вече сме споменавали, отдавна не сме гледали свестен римейк (да не говорим пък на класика като тази) и адски много ни се иска точно този път нещата да са се получили. Дали това ще стане или не обаче ни предстои да разберем чак след пет месеца, когато е премиерата на филма, а дотогава не ни оставя нищо друго, освен да се надяваме.

Докато чакаме, продължаваме да отразяваме какво се случва на рекламния фронт на филма, а най-новото попълнение е първият тийзър постер, който може да видите по-долу, както и снимката най-горе.

Злите мъртви - плакат

Едно от нещата, които най-много ни дразнят в рекламите на модерните хоръри са всякакви определения като „най-стряскащия/ужасяващ и т.н.” или пък „модерна класика”, а този плакат разчита точно на това: „The Most Terrifying Film You Will Ever Experience”. Признаваме, трейлърът си е стресиращ (особено в края), но кому е нужно подобно изхвърляне.

Но както и да е, няма да си разваляме доброто впечатление заради някакъв тийзър постер. Сигурни сме, че скоро ще изскочат един-два по-добри плаката.

Режисьор на „Злите мъртви” е Феде Алварес, Диабло Коуди е съ-сценарист, а Сам Рейми е продуцент. В ролите са Джейн Ливи, Шайло Фернандес, Джесика Лукас, Елизабет Блекмор и Лу Тайлър Пучи.

Премиерата е 12 април 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *