You’re all going to die tonight.

След изтеклия нелегален трейлър и вчерашния секунден тийзър на тийзъра, които общо взето не заслужават да бъдат споменавани, най-накрая имаме възможност да видим първия истински качествен поглед към очаквания със свито сърце от всички фенове римейк на хорър класиката на Сам Рейми „Злите мъртви”.

Ако, също като нас, не сте успели да се запазите „девствени” за този момент, предполагаме, че нямате търпение, затова преминаваме направо към него. Вижте!

http://www.youtube.com/watch?v=ceBXUyuv4Q0

Трейлърът започва малко тромавичко – с тази зеленикава палитра ни изглежда като най-типичния и скучен хорър римейк евър – но после набира скорост и накрая направо експлодира в истински „gore”-фест, какъвто трябва да бъде всеки филм, носещ марката „Злите мъртви”.

Не можем да повярваме, че го казваме, но всъщност видяното доста ни харесва и започваме да приемаме на сериозно думите на Брус Кембъл, че „понеделника след премиерата” ще приемат извиненията ни за всичко негативно, което се изписа по адрес на проекта – нещо, което ни се струваше абсолютно невъзможно до този момент.

Харесват ни всички намигвания към оригинала – колата, дървото, POV кадрите – и това, че поне на този етап, те не изглеждат самоцелни. Не сме сигурни само за цялостния тон – поне от видяното не виждаме нищо от леката закачливост на оригинала – но пък от друга страна ни се струва, че в този случай това би могло да работи по-добре.

Определено сме доволни от видяното и се надяваме, че ще се чувстваме по същия начин и след края на самия филм – нещо, което не ни се е случвало по адрес на римейк от доста години насам.

Режисьор на „Злите мъртви” е Феде Алварес, Диабло Коуди е съ-сценарист, а Сам Рейми е продуцент. В ролите са Джейн Ливи, Шайло Фернандес, Джесика Лукас, Елизабет Блекмор и Лу Тайлър Пучи.

Премиерата е 12 април 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Добре, и аз мога да кажа, че трейлърът изглежда доста добре наистина 🙂
    Дано само не се окаже както с много трейлъри – доброто е в него, а после в самия филм… фейл :Д
    Все пак има надежда 🙂