The Goon

Дейвид Финчър, Ерик Пауъл и „Blur Studio” искат – и заслужават! – парите ви. За първи път писахме за комикс екранизацията „The Goon” преди малко повече от две години, когато гледахме тийзърчето, което тогава се надявахме, че ще е достатъчно да събере нужния бюджет. Дълго и мъчително затишие по-късно, недомислена, но очевидно близка до истината реплика на Пол Джамати предизвика коментара на Ерик Пауъл, които обеща, че по проекта все още се работи и не трябва да губим надежда.

Сега продуцентът Дейвид Финчър и двамата режисьори Тим Милър и Джеф Фаулър започват Kickstarter кампания за набиране на средства, нужни за създаването на така наречения „story reel”, който от своя страна да убеди Холивуд, че „The Goon” заслужава малко доверие и повечко финансова подкрепа. На нас ни се струва, че дори да си останем само със „story reel” пак ще е по-як „филм” от стотици други „високопрофилни” анимации.

Ето с това супер забавно клипче Финчър, Милър, Файлър и Пауъл се обръщат директно към вас, които и да сте. Започва като съвсем обикновено представяне, но ви съветваме да погледате още малко. Не знаем защо, но най-много ни радва физиономията на Финчър по време на поп песента.

Замислете се, наистина, does Hollywood know better than you? Нека действително изпратим Goon в Холивуд. С дрехи.

Често казано, дори и никога да не видим екранизацията (въпреки че определено не сме загубили надежда и сме сигурни, че Kickstart кампанията ще даде резултат), Финчър и екипът на „Blur Studio” ни радват адски много и ни забавляват повече само с едно клипче и по-горната просия, отколкото много комиксови филми с по няколко продължения. Ако и вие изпитвате също толкова силни чувства към този потенциален филм, знаете какво да направите.

Let’s KICKSTART this sucker!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Хаххаха, супер. 400К не са никакъв проблем, ще го бъде!!
    пп Финчър ги има тия пари, защо не ги извади, ами се прави?!? 😉

  2. Дейвид Финчър. мултимилионер, говори за трудни времена и за my unwanted dollars. А да ходя да му измия колата? 🙂

  3. Глупости на търкалета- ще събират кинти като некви мангусти, едва ли не с просия. Ми да им стане Финчър продуцент бе- самото му име ще накара киностудията да финансират. Ще си задейства връзките, ще дойдат акулите и ще извадят сумата. Щом могат да извадят 250 милиона за онази тъпня на Дисни, за каква криза иде реч, не ми е ясно?

  4. Поне са показали добър вкус към музиката във видеото. White Trash на Southern Culture On The Skids

  5. Tier-ите им са малко отчайващи. Очаквах за $10000 човек поне да получи възможността да направи свирка на Дейвид Финчър, но уви.

    Интересното е, че бая големи имена се насочиха към кикстарт пректи – Джейн Дженсън събра $400000 за нов адвенчър, който в момента прави в краварника си в Пенсилвания, а Тим Шафър поиска толкова, но за нула време събра над 3 милиона.

  6. Не забравяй Дан Хармън (Къмюнити) и Чарли Кауфман, които събраха $400 000 за анимационния им Аномалиса.

    Но е смешно, как Финчър, който има повече пари от всички, които ще back-нат проекта взети заедно, се прави на ударен. Щом досега проектът не може да се продаде, story reel няма да помогне, просто ще затвърди впечатленията у студията- анимация, за която още няма публика. Все пак $400 000 ще съберат за 15 дни максимум.

    Иначе дадох $10 и им пожелавам успех, щото тоя филм трябва да се направи.