„The Goon”

Пригответе се за 30 уникално яки секунди от „The Goon”, една от най-очакваните анимации, по които „Blur Studios” работят от години. И сега, благодарение на MTV, имаме доказателство, че чакането си е заслужавало!

Самият бияч, който говори с гласа на не по-малко страховития в действителност Кланси Браун, изглежда страхотно, но засега точките обира неговият устат партньор с шапката и тирантите, Франки, който ужким трябва да е мозъкът на операцията. Ако ви звучи познато, не се изненадвайте, гласът е на Пол Джамати. Дейвид Финчър е продуцент („Blur Studios” работят и по неговия „Heavy Metal”), а към края на седмицата посетителите на Comic-Con ще видят още, без съмнение уникални кадри. От това, което виждаме, анимацията няма да остане без разпространител и премиерна дата още дълго.

„The Goon” е създаден по комикса на Ерик Пауъл и разказва за купчина мускули, позната само като The Goon, и неговия колега Франки. Двамата би трябвало да работят за страховит мафиот, но обикновено си пропиляват дните, забърквайки се в „други машинации” – обикновено това са бандите зли зомбита, чийто шеф е очарователно кръстеният Безименен Зомби Свещеник.

Update: Вече имаме възможност да видим и разширена, пълна версия на трейлъра, която изглежда още по-яко. За огромно съжаление обаче, филма има проблеми с финансирането и едва ли скоро (ако въобще) ще го видим на екран.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Haha Ей на това викам свежо:)

    Малко Full Metal Jacket напомня на едно място…

  2. Много е добър! Дано по-скоро видим още!

    Знаех, че ще ме зарадва и пак се изненадах колко жестоко изглежда! :)))