Момичето от влака с Емили Блънт
What you see can hurt you

В предишна новина вече ви представихме предстоящата адаптация по бестселъра „Момичето от влака” на Паула Хоукинс. Макар книгата да ни се вижда като увлекателна „врътка”, все още не сме й отделили необходимото време. Иска ни се да се насладим на филма, а подобни истории разчитат изключително много на шокиращи сюжетни обрати и разкрития, които след като бъдат открити, губят въздействието си.

Момичето от влака” често е сравняван с „Не казвай сбогом”, но поради кинематографичните качества филмът на Дейвид Финчър надхвърля жанра си и търпи многократни гледания. Нямаме чак толкова високи очаквания от предстоящия филм на Тейт Тейлър („Южнячки”), но все пак сме фенове на психотрилърите и не бихме пропуснали компетентно направена продукция. Вижте обещания трейлър:

Ами, доволни сме. Виждаме много характерни за жанра елементи, при това представени по адекватен и въздействащ начин. Най-вече ни радва Емили Блънт, която след чудесните „Сикарио” и „На ръба на утрешния ден” уверено си проправя пътя към челните места в списъка с талантливи съвременни актриси. Отделно Хейли Бенет, която ни радва със съвсем различни качества.

Очакваме с нетърпение филма, а сега ви предлагаме да прочетете официалната анотация на книгата, както и да разгледате няколко снимки и един тийзър плакат.

Всеки ден прилича на предишния…

Всяка сутрин Рейчъл хваща един и същ влак. Той се движи оглушително по релсите, преминава покрай уютните провинциални домове и спира на червения сигнал на семафора. През това време Рейчъл наблюдава двойка, която закусва на своята тераса. И сякаш вече ги познава. Нарича ги Джес и Джейсън. В нейните очи те имат перфектен живот. Като този, който тя наскоро е загубила.

Но един ден всичко се променя…

Влакът спира на семафора за по-малко от минута, но тя е достатъчна – Рейчъл вижда нещо шокиращо. И всичко вече е различно. Сега тя получава шанс да стане част от живота на хората, които до момента е наблюдавала отстрани. И да докаже, че е много повече от едно нещастно момиче във влака…

Момичето от влака

Момичето от влака

Момичето от влака

Люк Евънс

плакат на Момичето от влака

Режисьор на „Момичето от влака” е Тейт Тейлър, а в ролите освен Емили Блънт ще видим Ребека Фъргюсън, Хейли Бенет, Люк Евънс, Едгар Рамирез и др.

Премиерата е 7 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Ебаси, нагледен пример как музиката в един трейлър може да го провали напълно. То и филмът не изглежда като нещо кой знае колко интересно.
    П.П. Емили Блънт не е американка, ако не се лъжа.

  2. що, бе, песента създава готина атмосфера. а това за блънт ще го оправим, тенкс! някой не си е свършил работата. : )))

  3. Имам надежди за този филм. Много обичам подобни трилърчета.
    Песента е ужасна, но на мен ми се върза с трейлъра. 🙂

  4. Тая песен не беше ли някъде от 2006 г.? Терибъл чойс. Иначе трейлърът е приятен, дано и книгата излезе скоро у нас 🙂

    1. абе, дилетант, книгата отдавна е излязла (май трябваше да го спомена в новината, а? 🙁 )

    2. как се казва песента от трейлъва ?