The Lords of Salem

Очакваме „The Lords of Salem” на Роб Зомби с голям интерес, но въпреки това, като изключим първия поглед, не сме следили развитието на филма изкъсо – причини за това колкото щеш. Сега обаче е време да се включим отново с първия тийзър трейлър, който по нашето скромно мнение, не изглежда никак зле.
Вижте!

Знаем, че Зомби събра доста негативи с интерпретациите си на „Хелoуин”, но ние го харесваме и сме на мнение, че той има потенциал като режисьор – първите му два филма не са лоши – и силно се надяваме „The Lords of Salem” да се окаже добър. Освен всичко друго имаме остра нужда от качествен хорър, който да не е „риалити” или на екзорсистка тематика.

Ето и кратичкия официален синопсис:

Хайди е радио DJ, която получава дървена кутия със запис в нея. Тя слуша странните звуци, които отприщват „флашбеци” от насилственото минало на Салем. Дали Хайди полудява или господарите на Салем се завръщат в наши дни за отмъщение?

И понеже не е свръх ясно, само едно малко уточнение, което направихме и миналия път. През 1692 година, 20 души, за които всички знаем, че очевидно са били невинни, са екзекутирани в Салем като вещици. Основната идея е, че има четирима, които наистина са били вещици и са убити тайно. Те се зарекли един ден да се завърнат и да унищожат наследниците на Салем.

Режисьор на „The Lords of Salem” е Роб Зомби, а в ролите са Шери Муун Зомби, Дий Уолас, Брус Дейвидсън, Джеф Даниел Филипс, Кен Форий, Джуди Гийсън и др.

Премиерата е през пролетта на 2013-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *