2024 е първата година от много време насам (изключвайки 2020-а), когато Marvel ще изкарат само един филм. И докато все още не сме готови да обявим, че най-сетне послушаха разума, спряха скорострелно дерайлиращия влак и ще преосмислят стратегията, все пак смятаме, че беше крайно време за едно подобно решение. А единственият филм, който ще излезе под техния банер тази година? Ако има един герой, който има вариант да върне интереса на публика (поне за още един път), това вероятно е Дедпул.

Излезе нов пълен трейлър на Дедпул & Върколака (Deadpool & Wolverine), както официално се казва третата част в поредицата Дедпул (и общо десето появяване на екран на Хю Джакман като Върколака). Отколешното приятелство между Райън Рейнолдс и Хю Джакман дълго време подхранваше надеждите на феновете, че един ден те ще съберат иконичните си комиксови герои отново на екран, след като първото им появяване беше толкова трагично. Ще видим дали това дългоочаквано събитие, идващо по време на най-ниския ентусиазъм, който цялостно публиката е имала за супергеройските филми от години, ще повлияе на успеха му. Струва ни се, че рекламите все пак ще направят всичко възможно да върнат дори обезверени фенове в киносалоните.

Вижте новия трейлър сега:

Разбира се, нещото, което най-много ни радва, е опровержението на притеснението, че Disney ще променят героя на Рейнолдс и ще се опитат да го вкарат в семейната си рамка. Напротив, Дедпул и Върколака ще бъде първият „R-rated” филм в Marvel вселената и както се вижда от трейлъра, мръсните шеги вървят като картечен огън, а кръвта се лее. Единственото, което Кевин Файги е забранил е кокаина, но Уейд пак успява да мине и между тези капки.

За сюжета продължава да не се знае практически нищо, но в крайна сметка има ли значение? Всички знаят, че този филм ще се рекламира само върху новото събиране на Логан и Дедпул, на класическия костюм на Върколака от комиксите и на привидно изпълненото обещание, че това е не просто „Дедпул 3“, а равен между двата героя филм. Виждаме, че Ема Корин играе поредния средностатистически и вероятно страшно забравим злодей, но сме дълбоко убедени, че това няма да има особено значение – все пак на дългоочакваното приключение му трябва някаква причина да се случва.

Дедпул & Върколака (Deadpool & Wolverine) е режисиран от Шон Леви по сценарий, в чието писане са участвали Рет Рийс, Пол Уърник, Райън Рейнолдс, Шон Леви и Зеб Уелс. В главните роли са Райън Рейнолдс, Хю Джакман, Матю Макфадиън, Ема Корин, Морена Бакарин, Каран Сони, Бриана Хилдебранд, Род Дилейни и др.

Премиерата ще бъде на 26 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *