В четвъртък, в последния за седмицата епизод на „Conan” (озаглавен „License and Wegistwation, Said the Baby Cop”, просто за информация), Дж. Дж. Ейбрамс беше единият от гостите на Конан О’Брайън и по неговите думи, искал да направи посещението си „специално”, защото са приятели и т.н. и затова донесъл първия клип от така чаканото продължение на „Стар Трек”. Уловката е, че става дума за три кадъра. Даже не три секунди, а три кадъра, но пък е първият ни истински, официален поглед към „Star Trek Into Darkness”.

По-долу можете да видите не само самия „клип от филма”, но и обяснението на режисьора как и защо е донесъл тези три кадъра. Както можете да се досетите, заслужава си да гледате клипа заради разговора между Ейбрамс и Конан – въпреки че е малко обиден точно за такива като нас, а най-вероятно и за нашите читатели – не за кадъра, които можете да видите най-долу.

Spock… In a volcano… In a crazy suit.

Особено ни харесва звука, с който е придружен клипът!

Подло е, наистина е подло, но е все пак ни предупредиха преди да го пуснат. Иначе щеше да е нетърпимо, направо злобно. О, и между другото, много ни хареса как Ейбрамс се направи, че не е сигурен кой клип е донесъл – редовно гледаме актьорите да бръщолевят точно това, мислейки си, че са много забавни.

А заглавието радва още повече – „Star Trek Into Darkness”? За съжаление, на български просто няма как да стане толкова яко и определено не очакваме изведнъж да започнат да превеждат „Стар Трек”, но щеше да е забавно, ако още преди години някой беше измислил действително българско заглавие, нещо като „Междузвездни войни”.

Ето го и самия първи поглед към филма, който се очаква по кината на 17 май 2013.

Режисьор на „Star Trek Into Darkness” е Дж. Дж. Ейбрамс, а сценарият отново е дело на Алекс Курцман, Роберто Орси и Деймън Линделоф. В ролите се завръщат Крис Пайн, Закари Куинто, Карл Ърбан, Саймън Пег, Зоуи Салдана, Антол Йелчин и Джон Чо, а към тях се присъединяват Бенедикт Къмбърбач, Алис Ив и Питър Уелър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Ако можеше да вмъкнат и Борг (resistance is futile!), щеше да е филмът на годината, но те се появяват по-късно. Може да направят и препратки към някои класически сцени, като тази:

    http://www.youtube.com/watch?v=MMfBoKhuGvw

  2. още ме е яд ,че спряха сериала с ДЖОЛИЙН БЛАЛОК ,тъпите американци не го разбирали и му пада рейтинга…особено епизоди от последните сезони бяха над нивото на повечето кино филми от жанра..натресоха, вампирски,гейски сериали…вампири навсякъде-вече не пият кола и пепси ,а кръв,ще речеш….

  3. Брутална е тази сцена! 🙂 🙂 🙂

    @kadir
    Ти Блалок ли искаше да гледаш или „Стар Трек“? Ако е второто 100% скоро ще направят нов сериал. 🙂

  4. сериозно ще има ли нов сериал…харесваше ми този свят-на стар трек-борги,ференги,денобуланци..добре ,че има бая сезони и епизоди и си гледам…но доколкото знам аз поне-няма да има нови сезони…ще се разровя в нета,ама…