Добър вечер! В последно време, седмичните ни дози Алфред Хичкок получавахме покрай „The Girl” на Джулиън Джарълд, от който имахме възможност да видим няколко тийзъра и един пълен трейлър, и доста по-обещаващият „Hitchcock” (посветен на създаването на шедьовъра на Хичкок „Психо”) остана на заден план. Сега обаче отново е време да обърнем поглед към него, след като стана ясно, че филмът ще дебютира на освободената от „Великият Гетсби” премиерна дата 23 ноември.

Но това не е всичко. За да не останем само с една гола, чисто информативна новина, от „Fox Searchlight” представиха и първия официален постер на филма, който ни напомня защо, още от самото начало, „Hitchcock” беше проектът, който привличаше вниманието ни в по-голяма степен.

Hitchcock - плакат

Уау! Горкият Тоби Джоунс. В една от посветените на „The Girl” новини споделихме, че за разлика от изпълнението му на Труман Капоти, което бе пренебрегнато заради това на Филип Сиймур Хофман (чиито филм имаше късмета да излезе по-рано), тук той е с предимство, тъй като „Hitchcock” с прекия му конкурент Антъни Хопкинс ще се появи по-късно, но гледайки плаката разбираме, че нещата няма да са толкова лесни.

Само с две снимки и горния плакат Хопкинс дава толкова силна заявка за победа в този своеобразен сблъсък между него и Джоунс, че просто не можем да повярваме. Разбира се, тепърва предстои да видим Хопкинс в действие и теоретично той би могъл да се изложи, но познавайки таланта му, шансовете за това не са големи.

Режисьор на „Hitchcock” е Саша Джеревеси и освен Скарлет Йохансон като Джанет Лий, в него ще видим Антъни Хопкинс (Алфред Хичкок) Хелън Мирен (Алма Ревил), Джесика Бийл (Вера Майлс), Джеймс Д’Арси (Антъни Пъркинс), Тони Колет (Пеги Робъртсън), Дани Хюстън (Уитфийлд Кук), Майкъл Щулбарг (Лю Уосърман), Майкъл Уинкот (Ед Гийн), Уолъс Лангъм (Сол Бас) и Ралф Макио (Джо Стефано).

Премиерата е 23 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Поразтърсих се да видя за кой точно плакат става дума (“Pain & Gain” имам предвид), но този според мен е по-здрав … особено като видях с какво е заменена вратовръзката :)))))

  2. И двата са яки брат. Признавам, че другия ми е по-забавен, защото е от гледна точка на хобито ми. А този наистина не можеше да е по-находчив просто!!! 🙂