Вече имахме възможност да видим два кратки тийзъра на „The Girl”, които отлично успяха да онагледят това, което знаехме, че ще бъде основен фокус на филма, и допълнително засилиха и без това големите ни очаквания.

Сега получаваме възможност да видим и първия пълен трейлър, който разкрива доста от психологическия (и физически) тормоз, който Типи Хедрън е трябвало да изтърпи от легендарния режисьор Алфред Хичкок по време и след края на снимките на „Птиците”.

Темата за сексуалния тормоз на Хичкок над Хедрън все още остава скрита, но тъй като имаме обещание тя да е сериозно застъпена във филма, очакваме да видим нещо повече в предстоящите реклами. И за да не ни разберете грешно, интересът и любопитството ни към нея е чисто… информативен. С две думи ще ни се да знаем повечко за случилото се, а не да воайорстваме, както обикновено.

Режисьор на „The Girl” е Джулиън Джарълд („Да бъдеш Джейн Остин”, „Завръщане в Брайдсхед”), а сценарият е дело на Гуинет Хюз („Mysterious Creatures”). В ролите освен Тоби Джоунс и Сиена Милър ще видим Имелда Стаунтън, Пенелъпи Уилтън, Шон Камерън Майкъл и др.

Премиерата на филма е 20 октомври по HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *