Антъни Хопкинс като Алфред Хичкок

Вече видяхме как ще изглежда Тоби Джоунс като Алфред Хичкок в „The Girl”, а сега е ред да обърнем поглед и към другия проект, посветен на великия режисьор, озаглавен „Hitchcock” (доскоро познат като „Alfred Hitchcock And The Making of Psycho”), където ролята на Хич се изпълнява от големия Антъни Хопкинс.

Първата снимка на преобразения чрез магията на грима Хопкинс беше представена от People и трябва да признаем, че той изглежда феноменално. Не бихме казали, че приликата е 100%, но е наистина впечатляваща и със сигурност Хопкинс прилича повече на Хичкок, отколкото на себе си.

Антъни Хопкинс като Алфред Хичкок

Действието на „Hitchcock” се развива по време на създаването на признатия за най-големия шедьовър на Хичкок „Психо” и разказва за взаимоотношенията на режисьора и съпругата му Алма Ревил.

Режисьор на филма е Саша Джеревеси и освен Антъни Хопкинс като Алфред Хичкок в него ще видим истинско стълпотворение от звезди, включващо Хелън Мирен (Алма Ревил), Скарлет Йохансон (Джанет Лий), Джесика Бийл (Вера Майлс), Джеймс Д’Арси (Антъни Пъркинс), Тони Колет (Пеги Робъртсън), Дани Хюстън (Уитфийлд Кук), Майкъл Щулбарг (Лю Уосърман), Майкъл Уинкот (Ед Гийн), Уолъс Лангъм (Сол Бас) и Ралф Макио (Джо Стефано).

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments