Покрай рекламната кампания на „Разбивачът Ралф” („Wreck-It Ralph”), многократно имахме възможност да споделим, че за нас това е най-очакваният анимационен филм на годината. Идеята е оригинална – 8-битов злодей от класическа видео игра, на който му писва да е лош и в желанието си да стане добър се впуска във фантастично приключение, което може да разруши света на всички игри – качеството на анимацията изглежда прекрасно и не на последно място, има го и момента с носталгията по онова завинаги изгубено „магично” време от детството ни, в което с неизброими часове висяхме пред „електроните”…

Сега от „Disney” (чрез Yahoo!) представиха нов пълен трейлър на филма, който затвърждава всичките ни прекрасни усещания до момента. Според нас той изглежда повече от страхотно и няма нужда от никакъв допълнителен коментар. Вижте!

Да, наистина няма нужда от коментар. Ако ни позволите една перифраза на популярен рекламен слоган ще кажем: Добрият трейлър не се хвали. Когато го гледаш, той сам се хвали! Единственото ни разочарование е, че няма много (да не кажем нищо) за любимия ни герой Зомби, но ще го преживеем. Нямаме търпение да гледаме филма.

Wreck-It Ralph (озвучаван от Джон К. Райли) иска да бъде популярен, подобно на перфектния Fix-It Felix (Джак МакБреър), добрия герой в играта им. Проблемът е, че никой не обича злодеите. Затова, когато излиза модерната FPS игра с коравия образ Sergeant Calhoun (Джейн Линч), Ralph вижда своя път към героизъм и щастие. Той се промъква в играта с прост план – да спечели медал – но скоро проваля всичко и без да иска освобождава смъртоносен противник, който заплашва света на всички игри. Единствената надежда на Ralph? Vanellope von Schweetz (Сара Силвърман), млад проблематичен „бъг” от игра с бонбонени колички, който може би ще успее да научи Ralph, какво означава да бъдеш добър. Но дали Ralph ще разбере, че е достатъчно добър, преди да настъпи „край на играта” за всички.

Режисьор на „Разбивачът Ралф” е Рич Мур, а оригиналните роли озвучават Джон К. Райли, Джак МакБреър, Джейн Линч, Сара Силвърман и Джейми Елман.

Премиерата е 2 ноември.

Разбивачът Ралф

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. И двата трейлъра са ужасни и не дават представа за филма повече от описанието му в едно изречение. От хаотичния монтаж на кратки сцени не се разбира почти нищо. Репликите са или тъпи или нищо особено.

  2. Радо, ти нямаш сърце! 🙂 Чудни са трейлърите! 🙂
    И не е ли по-добре да не ти разкажат целия филм в трейлърите? Не е ли това нещото, за което опяваме непрекъснато?

  3. А вие забелязахте ли ,че в единият трейлър са добавени части, които ги няма във филма?!!