„Shark Night 3D” и „Real Steel”

Shark Night 3D

Вече ви представихме „Shark Night 3D” на режисьора Дейвид Елис, когато видяхме първата снимка от филма. Тогава бяхме лаконични и възнамеряваме да продължим в същия дух до премиерата на филма, който сигурни сме ще ни подмине – не ни се вярва някой да рискува с него, особено пък след провала на „Пираня 3D” (разпространен от А+ филмс, за което те получават нашите безкрайни благодарности и почитания) по родните кина. Пък и какво да говорим за филм, който е ясен от началото до края – група колежани се надяват на забавен уикенд в къща до езеро, но ги нападат акули… Същото се отнася и за плаката – не сме и очаквали да изглежда по друг начин.

„Shark Night 3D”

Terror Runs Deep”. Indeed!

Режисьорът на „Shark Night 3D” е Дейвид Елис („Змии на борда”, „Мобилна връзка”, „Последен изход” 2 и 4), а в ролите са Сара Пакстън, Дъстин Милиган, Катрин МакФий, Джоел Дейвид Мур, Донал Лоуг и Крис Кармак.

Премиерата е на 2 септември.

––––––––

„Real Steel” („Стомана на ринга”)

ComingSoon представиха първия тийзър постер на кръстоската между фантастика и спортна драма „Real Steel” (на който вече видяхме два трейлъра), в която гигантски роботи са заменили хората на боксовия ринг.

Мненията на колегите зад океана са раздвоени между „cool” и „real bad”, а ние заставаме някъде по средата. Моментът, в който „нашият герой” хваща въжетата на ринга, за да се изправи след тежък удар и да може в крайна сметка да триумфира, е иконичен, но от друга страна мащабът, композицията и видът на заглавието не ни допадат особено и в крайна сметка не бихме си го закачили на стената.

„Real Steel”

Режисьор на филма е Шон Леви („Нощ в музея” и „Розовата пантера”), който наскоро изненадващо бе избран за режисурата на новата високопрофилна версия на „Фантастично пътешествие”. В ролите ще видим Хю Джакман, Дакота Гойо, Антъни Маки, Еванджелин Лили, Кевин Дюранд, Хоуп Дейвис, Джеймс Риборн и доста сексапилната Олга Фонда.

Премиерата на филма е насрочена за 7 октомври 2011

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *