Преди два дни видяхме един от свръх-досадните „тийзъри на тийзъра” на „Paranormal Activity 4” и една най-обикновена (и не особено оригинална) заглавка, ужким минаваща за плакат, които очаквано не разкриваха абсолютно нищо за филма. Тяхната работа беше просто да анонсират датата на истинския трейлър.

Е, трейлърът или по-скоро трейлърите, защото са два, са вече тук и – каква изненада! – кадрите изглеждат като „още от същото”. Това обаче не означава непременно нещо лошо, защото поне на този етап формулата доказано работи. Пък и феновете, сред които в известна степен се причисляваме и ние (или поне на първите два филма), очакват точно това. Проблемът е в това докога ще можем да преглъщаме едно и също нещо. Колкото и да ни допада, все някога ще ни писне.

http://www.youtube.com/watch?v=X5XOG1lXjM4

http://www.youtube.com/watch?v=W5VSND4H7oo

Поне на пръв поглед изглежда, че историята продължава напред и най-накрая ще видим какво се е случило с Кейт след събитията от първите два филма. Съдейки по видяното, тя и Хънтър ще тормозят симпатичното съседско момиче.

Следващия път, докато правите нощни скайп разговори, хвърляйте по едно око зад рамо, никога не се знае кои са съседите ви.

Вижте и новия плакат, който също изглежда като всички официални постери на франчайза до момента.

Paranormal Activity 4  -плакат

Режисьори на „Paranormal Activity 4” отново са Хенри Джуст и Ариел Шулман, а в ролите според предварителната информация ще видим Брадли Алън, Кейти Федърсън и Диана Агрон.

Премиерата е 19 октомври 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Кейт и Хънтър нямат нищо общо,Кристи беше жената на Хънтар но Кейт ги уби в 3та част.В 4та участва само Кейт.

  2. Нещо май си се объркал! Хънтър е детето на Кристи и в края на втора част Кейт го взе. И той и тя ще участват в четвърта част, само дето сега май няма да се казва Хънтър, а Роби.