Вече сме обсъждали, че при парите, които прави франчайзът – последната част стана най-касовият филм в поредицата със световни приходи от 206 млн. (при бюджет от 5 млн.) – скоро няма да му видим края (подобно на „Убийствен пъзел” ще си гледаме нов филм всяка година и това е), затова няма какво да дуднем по темата за оригиналността и т.н., а направо ще пристъпим към представянето на плаката и тийзър трейлъра.

Това, което трябва да знаете обаче е, че в случая думите „постер” и „трейлър” са използвани изключително свободно. Плакатът представлява просто заглавката на филма на черен фон, а трейлърът, поне според нас, е от свръх досадните „тийзър на тийзъра” и не предлага абсолютно никакви кадри от новия филм.

http://www.youtube.com/watch?v=CH5wUQYjS8M

Няма какво да коментираме тук. Надяваме се анонсираният в края истински трейлър (който се очаква да дебютира утре) да хвърли поне малко светлина върху историята и да разберем дали ще имаме истинско продължение, предистория или отново някаква паралелно развиваща се история.

Ето и споменатия плакат.

Paranormal Activity 4 - плакат

Режисьори на „Paranormal Activity 4” отново са Хенри Джуст и Ариел Шулман, а в ролите според предварителната информация ще видим Брадли Алън, Кейти Федърсън и Диана Агрон.

Премиерата е 19 октомври 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *