Yahoo! представиха нов трейлър на „Твърде лично 2” – подготвяното от Люк Бесон и Оливие Мегатон ненужно продължение на изненадващия хит на Лиъм Нийсън от 2008 „Твърде лично” („Taken”) – който, общо взето, предлага същото количество информация за сюжета, което ни предостави и предишният международен трейлър, но е по-добър поглед към екшъна и към цялостния тон на филма.

Дразни ни това, че Бесон цикли, преповтаря и експлоатира едни и същи теми, но от друга страна не можем да устоим на Нийсън, който „прави това, което умее най-добре” – рита задници като за световно. Определено ще му хвърлим едно око, а ако и във филма има подобен „поетичен екшън” даже смятаме, че ще ни хареса.

Докато са на почивка в Истанбул, съпругата на Брайън Милс (Нийсън) е отвлечена от изпълнения с желание за разплата баща на един от убитите от Милс престъпници, които отвлякоха дъщеря му в първия филм. Още веднъж героят Милс запазва самообладание пред лицето на ужасяващата ситуация и бавно и методично избива всички, които са замесени по пряк или по косвен начин.

Режисьор на „Твърде лично 2” е Оливие Мегатон („Транспортер 3”, „Колумбиана”), а в ролите са Лиъм Нийсън, Фамке Янсен, Маги Грейс, Лилънд Орсър, Люк Граймс, Раде Шербеджия и др.

Премиерата е 5 октомври.

Taken 2 - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments