Следващият филм, който ще излезе като част от киновселената на Marvel, може и да се окаже последният за известно време напред. Капитан Марвел 2 (The Marvels) ще спази премиерната си дата, но оттам нататък влизаме в територията на Дедпул 3 и Thunderbolts, които прекъснаха продукциите си, заради стачките на гилдиите на актьорите и сценаристите. Captain America: Brave New World технически приключи първоначалните си снимки, но тези филми винаги имат нужда от допълнителни снимачни дни, така че предполагаме, че и той ще се забави.

Каквото обаче и да се случва в неясното бъдеще, време е ние да обърнем поглед към новия трейлър на Капитан Марвел 2, след като първият излезе преди около три месеца. Припомняме, че това ще бъде проекта, в който ще видим дебюта на голям екран на Моника Рамбо (Тейона Парис) и Камала Кан (Иман Велани), които се появиха съответно в сериалите WandaVisionи Ms Marvel. Двете ще трябва да се съюзят с Капитан Марвел (Бри Ларсън), когато мистериозна космическа сила оплита способностите им и ги кара да разменят местата си в пространството всеки път, когато ги използват.

Вижте новия трейлър сега:

Любопитни сме за Дар-Бен, злодейката на Зауи Аштън и не само, защото прочетохме, че годеникът й Том Хидълстън й е дал полезния съвет да поиска костюмът й да има много ципове. В кадъра, който се вижда тук, тя се обръща към Капитан Марвел като „Унищожителката“, което може да бъде доста интересна динамика, ако те наистина се отдадат на това злодеят да бъде прав в собствената си история – редовно сме виждали да го правят, но обикновено после комично (или комиксово) изопачават нещата, така че да не забравяме кой е „лошия“. Въпреки че няма много реални шансове, би ни било интересно да видим един противник, който просто е оставен да бъде прав от собствената си гледна точка.

Продължаваме да намираме взаимодействието между трите „Марвелки“ за много забавно в трейлърите, но не знаем дали няма да стане дразнещо, когато продължава повече от два часа. Героините обаче са симпатични и химията помежду им изглежда е налице, така че поводи за оптимизъм има.

Капитан Марвел 2 (The Marvels) е режисиран от Ниа ДаКоста (Кендимен). Сценарият е написан от нея, Меган Макдонал, Елиса Карасик и Зеб Уелс. В главните роли са Бри Ларсън, Тейона Парис, Иман Велани, Самюъл Л. Джаксън, Саагар Шаик, Зенобия Шроф, Мохан Капур, Зауи Аштън и Парк Сео-джун.

Премиерата ще бъде на 10 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. E, браво, бе! Как така в уикенда на БарбиХаймер има ревю само за Опенхаймер?! Ами ревю за онзи розовия филм, дето е крайно семифистичен…Пардон, исках да напиша феминистичен!
    Извън майтапа – много е добре даже, че няма ревю за онази розова повръщня!
    Даже и Гугъл повръщат розово, когато се напише Барби в търсачката!
    И понеже под ревюто за Опенхаймер няма възможност за коментари, затова го пиша тук! Освен това има доста прилики между двата филма! Ха-ха! Става въпрос за приликите между Барби и Капитан Марвел 2!

    1. Разбира се, че ще липсва ревю за „Барби“. Предполагам, че авторите тук, които толкоз много се дървеха и предварително изкарваха тая розова помия едва ли не за кино-събитието на десетилетието (знаят се кои са- човек просто трябва да превърти новините за „Барби“ до момента и ще им прочете мненията) сега се срамуват и са разочаровани от видяното в кино-залата. Естествено, не изключвам варианта и тия дни да цъфне тук някое ревю за „Барби“, ама то ще бъде изсмукано от пръстите и пълно с глупави аргументи, опитващи се да ни убедят какъв кино-шедьовър всъщност наблюдаваме (само за протокола- аз филма НЕ съм го гледал и нямам и намерението да го правя и да си губя времето с разни розови л*йна)…

      В заключение- да твърдиш, че „Барби“ е някакъв кино-шедьовър, който всъщност не е захаросан, а „сериозен“ филм, критикуващ, осмиващ наболели в съвременното общество проблеми е също токова тъпо, все едно да твърдиш, че оная песен от 90-те, „Барби гърл“ (забравих името на групата дето я пееше, май беше „Аква“) не е няк’во лигаво хитче за 12-13 годишни момиченца, а „сериозна“, стабилна и отвяваща глави „рок-мелачка“…

      П.П. Лигаво, елементарно и повърхностно филмче „Барби“- качества, които (най-вероятно) ще му отредят напълно заслужен „Оскар“ догодина 😀 …