И друг път сме споменавали, че видео дневниците от снимачната площадка на „Хобит” са ни любимата част от рекламата на филма и ни надъхват далеч повече от всякакви снимки и дори от трейлъра, който по принцип е прекрасен – да не говорим, че всеки път ни оставят с отворени уста пред нечовешката организация на продукцията (винаги сме смятали, че подобни филми заслужават да бъдат номинирани за „Оскар”) – но за съжаление, те достигат до нас доста рядко. Вярно, че не е и хубаво да ни наводняват с тях, но последният беше преди цели четири месеца.

Но както и да е, да не се оплакваме, защото новият, седми поред дневник е вече тук и отново предлага едно интересно пътешествие из дебрите на гигантската продукция.

Гледаме как се забавляват хората и не можем да не им завидим мъничко – прищява ни се и ние да сме там. И не, че очакваме друго (все пак това е реклама), но не ни изглеждат притеснени от отрицателните реакции, свързани с 48 кадровата презентация на филма.

И накрая да повторим това, което казахме преди четири месеца. Крайно време е за нов трейлър!

Режисьор на „Хобит: Неочаквано пътешествие” е Питър Джаксън, а в ролите са Мартин Фрийман (Билбо), Йън Макелън (Гандалф Сивия), Кейт Бланшет (Галадриел), Илайджа Ууд (Фродо), Анди Серкис (Ам-гъл), Люк Евънс (Бард), Хюго Уивинг (Елронд), Орландо Блум (Леголас), Еванджелин Лили (Тауриел – героиня, която не присъства в книгите), Кристофър Лий (Саруман), Иън Холм (Стария Билбо), Стивън Фрай (Старейшината на Езерния град), Бенедикт Къмбърбач (Смог / Гласът на Некроманта) и като джуджетата Марк Хадлоу (Дори), Джед Брофи (Нори), Адам Браун (Ори), Питър Хамбълтън (Глоин), Джон Калън (Оин), Дийн О’Горман (Фили), Ейдън Търнър (Кили), Джеймс Несбит (Бофур), Стивън Хънтър (Бомбур), Уилям Киршър (Бифур), Кен Стот (Балин), Греъм Мактавиш (Дуалин), Ричард Армитидж (Торин Дъбощит) и Били Конъли (Даин от Железните планини).

Премиерата на „Хобит: Неочаквано пътешествие” (The Hobbit: An Unexpected Journey”) е 14 декември 2012.

Повече за филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. финалът е страхотен!
  русият дългуч да си ходи!
  „дебри на продукцията“ – indeed!
  искааам там – в екипа, може и последен асистент-на-асистента 8)

 2. Този малкия (Kiran Shah – как ми заприлича на главния Умпа Лупа от филма на Бъртън не е истина) е по-добър Леголас от Орландо. 🙂

 3. My Point Exactly 8)
  ооо – дадада – сещам се какво имаш предвид и знаеш ли какво – и двамата са от Кения, дори са горе-долу набори – 1956-57 година 🙂 Deep Roy често работи с Бъртън… (така споделя imdb)