Никога не сме крили пристрастията си както към Том Круз, така и към „Tron: Заветът”, така че едва ли ще е изненада за вас, че очакваме „Oblivion” – съвместния проект на Круз и режисьора Джоузеф Козински – с доста голям интерес. Да не говорим, че става въпрос за високопрофилна мащабна фантастика с елементи на мистерия – нещо, на което никога няма да се наситим и ще искаме още и още.

„Oblivion” разказва за един постапокалиптичен свят, в който малкото оцелели хора живеят високо в облаците, далеч от съсипаната повърхност на планетата. Земята е дом на безмилостни извънземни и програмирани от хората машини. Задачата на Джак (Том Круз) е да поправя повредените роботи, но един ден открива загадъчна жена в катастрофирал кораб и отприщва поредица събития, които го принуждават да постави под съмнение всичко, което знае за света.

За съжаление първият ни поглед към филма – снимки от снимачната площадка – не е никак вълнуващ. Между другото, учудени сме как „Universal” все още не са спрели проекта.

Oblivion - Том Круз и Олга Куриленко

Oblivion - Том Круз

Oblivion - Том Круз и Олга Куриленко

Oblivion - Том Круз

Oblivion - Том Круз и Олга Куриленко

Съдейки по сюжета и по това, което се вижда на снимките, повечето хора допускат, че сцените са или от някакъв „флашбек” или от самото начало на филма. Ние не сме сигурни, че това е 100% вярно, но определено има някаква логика.

Надяваме се в най-скоро време да видим нещо по-така. По-сай-фай ориентирано.

Режисьор на „Oblivion” е Джоузеф Козински, а в ролите са Том Круз, Николай Костър-Уалдау, Морган Фрийман, Олга Куриленко, Мелиса Лио, Зоуи Бел, и др.

Премиерата е 26 април 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments