„Макбет”

Този петък е британската премиера на фантастично изглеждащия и изключително добре приет от критиката „Макбет” на Джъстин Кързел с Майкъл Фасбендър и Марион Котияр. В тази връзка получаваме нов рекламен ъпдейт (вече сме обсъждали мащабите на кампанията, достойни за мултимилионен блокбастър), включващ кратък телевизионен спот, един отличен 5-минутен поглед зад кулисите, в който Кързел, Фасбендър и Котиар обсъждат Шекспир и подхода към историята и героите, както и два нови плаката и няколко задкулисни снимки.

Телевизионният спот не е нещо особено, но задкулисното видео успя да ни запали по „Макбет” повече от всички останали реклами, които видяхме до момента, а те бяха наистина впечатляващи. Ако този филм вземе да ни се размине на кино, а шансовете за това не са никак малки, това ще едно от най-големите престъпления на родното разпространение в последните години.

Ето и споменатите постери и задкулисни снимки:

„Макбет”

„Макбет”

„Макбет”

„Макбет”

„Макбет”

„Макбет” - плакат Майкъл Фасбендър

„Макбет” - плакат Марион Котияр

Режисьор на „Макбет” е Джъстин Кързел, а в ролите са Майкъл Фасбендър, Марион Котияр, Елизабет Дебики, Шон Харис, Дейвид Тюлис, Пади Консидайн, Джак Рейнър и други.

Британската премиера е 2 октомври, а в Щатите ще се появи на 4 декември.

Предишните трейлъри и повече подробности за „Макбет” може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Дано не ни се размине 🙂 От Киномания (и Британски съвет) да осъзнаят възможността – към „Хамлет“ с Къмбърбач, ако прибавят „Макбет“ с Фасбендър… очевидно ще стане много яко и шекспирско 🙂

  2. Явно баш организаторите на Киномания четат коментарите тук 😀