Като изключим Оливър Стоун, който въпреки някои грешни стъпки последните години, си остава един от най-добрите режисьори работещи в момента (и бихме гледали абсолютно всичко, което ни предложи), една от основните причини, поради които искаме да гледаме „Savages” е Салма Хайек, която изпълнява ролята на наркобос.

И понеже сме сигурни, че не сме сами в любовта си към сексапилната мексиканка, решихме да споделим кратко клипче от филма, където тя показва на Бенисио Дел Торо кой точно е шефът.

В случай, че не сте запознати, “Savages” е екранизация по романа на Дон Уинслоу и разказва за двама приятели, отглеждащи марихуана, които са принудени да се справят с мексикански наркокартел.

Ето и официалния синопсис:

Бен (Джонсън), миролюбив и великодушен будист и най-добрият му приятел Чон (Кич), бивш морски тюлен и наемник, са „бизнесмени” от Лагуна Бийч, които отглеждат най-добрата марихуана. Също така споделят и любовта на красивата Офелия (Лайвли). Животът е прекрасен в южна Калифорния… преди мексикански картел да се нанесе на тяхната територия, настоявайки да им станат партньори.

Когато безмилостната шефка Елена (Хайек) и бруталният й бияч Ладо (Дел Торо) подценяват неразрушимата връзка между тримата приятели, Бен и Чон – с несигурната подкрепа на корумпиран нарко-агент (Траволта) – започват на пръв поглед обречена война срещу картела.

Режисьор на „Savages” е Оливър Стоун, а в ролите ще видим Арън Джонсън, Тейлър Кич, Блейк Лайвли, Бенисио дел Торо, Салма Хайек, Джон Траволта, Ума Търман (която обаче май е изрязана изцяло от финалния филм и ще я видим само в DVD-то), Деймиън Бишир, Емил Хърш и др.

Премиерата е 6 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Поредната култова лента на Стоун . Която спокойно може да се нарече УРОК ПО ТАКТИКА. А Салма Хайек не се горещи , прави го Блейк Лавли в откриващите секс сцени съпроводени от бесни саундтраци.

  2. Тъп е, обаче имаше няколко доста яки сцени. Не е някаква обида срещу човечеството.