Напоследък Дан Стивънс е навсякъде, което за нас не е добра новина, тъй като не го харесваме особено, но не оставяме това да ни влияе и обръщаме поглед към някои от по-интересните му проекти (като „The Man Who Invented Christmas” например), тъй като не изключваме възможността все някъде да ни допадне, както, между другото, се случи и с „Легион”. А най-новият филм с негово участие, който хваща погледа ни, е фантастичният екшън „Kill Switch”, доскоро известен и като „Redivider”.

Kill Switch” е дело на холандеца Тим Смит, който е работил предимно в сферата на специалните ефекти и тук прави режисьорския си дебют, и на сценаристите Чарли Киндинджър и Омид Нушин („Last Passenger”). Действието на филма се развива в бъдещето, а историята се фокусира върху пилот (Стивънс), който се бие, за да спаси човечеството, след провала на експеримент свързан с паралелни вселени. Вижте първия трейлър.

Изглежда като евтинийка, но имаше един-два кадъра (като този с падащите вагони), които ни допаднаха – личи си, че режисьорът има бекграунд в специалните ефекти. Надяваме се историята да е достатъчно интересна, за да компенсира недостатъците, които ще са продиктувани от малкия бюджет. И да, склонни сме са дадем шанс на филма, защото от подобни проекти често изскачат интересни таланти, които в последствие се прехвърлят в голямото кино. За протокола обаче, не очакваме много – може би нещо от рода на брадвата „Skyline”, който, убийте ни, ни беше развлекателен.

Вижте и един постер.

плакат

Режисьор на „Kill Switch” е Тим Смит, по сценарий на Чарли Киндинджър и Омид Нушин. В ролите са Дан Стивънс, Беренис Мерло, Тихо Хернанд, Чарити Уейкфийлд, Майк Либанон, Бас Кайзер, Майк Ройс и др.

Премиерата е 16 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. A какво става със skyline2,не трябва ли да излиза скоро?Беше приятен:)

  2. Дан Стивънс е прав ….excellence requires work ….
    Работа, работа, работа ….за да стигне до нещо, което всички знаем си струва ….
    Това, което отнема най-много време и е най-трудно – прави най-голям смисъл ….