Judgement is coming!

Алелуя! Има само три месеца до премиерата на подготвяната от Пийт Травис и Алекс Гарланд нова, мрачна и по-близка до комикса екранизация на „Dredd” и беше крайно време да видим нещо различно от поредните снимки, от които честно казано беше започнало да ни писва. Разбира се, щеше ни се да е някой трейлър, но на този етап ще приемем всичко, което ни се предлага.

А това, което ни се предлага, е първият официален тийзър постер (преди близо година видяхме един „fanmade”), който е представен от JoBlo.

Dredd - постер

Лично за нас плакатът е чуден, особено за тийзър – изчистен, ефектен и точно по темата – но едва ли ще промени настроението на тези, които смятат, че филмът ще е пълна трагедия. Предполагаме, че това може да направи трейлърът. Разбира се, възможно като го гледаме ние да сме тези, които ще си сменят мнението, но няма смисъл да говорим за това предварително.

На опасните улици на Мега Сити, единственият оазис на псевдо-цивилизация, останал на прокълнатата планета, съдията Дред е най-страшният от елитните Улични съдии, които – ако се налага – имат правото да арестуват, осъждат и екзекутират престъпници.

Режисьор на „Dredd” е Пийт Травис („Точен прицел”), а в ролите ще видим Карл Ърбан като Дред, Лина Хийди като антагониста Ма-Ма и Оливия Търлби като партньора на Дред, Касандра Андерсън.

Премиерата е 21 септември 2012.

Update: JoBlo представиха две нови снимки от филма, едната от които се различава от всичко, което сме виждали до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. От онази версия с г-н Роки, помня единствено Арманд Асанте и саундтрака…

  2. Има шанс за нов Дред-филм с Карлчо. Дано е по-съдържателен от този.