Алелуя! „Умирай трудно 5” („A Good Day to Die Hard”/„Умирай трудно: Денят настъпи”) току-що ни стана доста по-симпатичен. Вчера в интернет се появи непотвърдената информация, че филмът най-вероятно ще бъде „rated R” (както трябва да бъде всеки един шибан филм от поредицата!), но днес получаваме нов телевизионен спот, който прави всичко официално.

Преди да го видите обаче, искаме да кажем, че едва ли само рейтингът ще може да спаси филма да не се окаже гигантска брадва, но пък определено е стъпка в правилната посока!

http://www.youtube.com/watch?v=m3kKlzbM_Kw

Повече информация за филма можете да откриете в новините ни до момента, както и да видите предишните трейлъри и телевизионни спотове.

А сега, понеже сме в настроение, ще ви почерпим и с две снимки на изключително симпатичната Юлия Снигир, която дълго време беше (а и все още е) едно от малкото положителни неща, които виждахме в проекта.

Юлия Снигир

Юлия Снигир

Юлия Снигир

Действието на „Умирай трудно: Денят настъпи” се развива в Русия, където Джон Маклейн трябва да помогне на разхайтения си син Джак да „влезе в правия път”, без да подозира, че той всъщност е специален агент на ЦРУ, пратен там, за да предотврати голям обир на ядрени оръжия. С руския подземен свят по петите им и с надвиснала над главите им война, двамата Маклейн откриват, че коренно различните им методи ги правят „неудържими герои”.

Режисьор на „Умирай трудно: Денят настъпи” („A Good Day to Die Hard”) е Джон Мур („В тила на врага”, „Поличбата”, „Полетът на феникса”, „Макс Пейн”), а в ролите ще видим Брус Уилис, Джей Кортни, Ан Ви, Себастиан Кох, Кол Хаузър, Мери Елизабет Уинстед, Амаури Ноласко и др.

Премиерата е 14 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. @Silver
    Помислих, че ще кажеш, че и „Прометей“ беше R, ама ти „Експендабълс 2“. 🙂

    @Ivcho
    Най-накрая да кажеш нещо вярно. 🙂 🙂