Пол Верховен

Майсторът на еротичните трилъри Пол Верховен ни готви „Eternal”, който – за да е пълна радостта ни – освен еротичен ще е и свръхестествен, разказващ за мъж, оплел се в изключително гореща афера с призрак. Точно така, вместо писателка със съмнително минало и бисексуални наклонности, този път е призрачна изкусителка, която се опитва да впие нокти в душата на главния герой. И явно най-прекият път е през панталоните му…

За съжаление, според информацията на Deadline „Eternal” (заглавието вероятно е препратка към душата му, защото определено не става дума за ВНЛ) е по идея и сюжет на Дейвид Лофъри, който не се справи особено блестящо с последния си, псевдо-еротичен трилър, „Обсебена”. И на всичкото отгоре сценарият ще бъде преработен от Ричард Д’Овидио, който има още по-завиден опит – „Exit Wounds” и „Thir13en Ghosts”.

Ние обаче сме сигурни, че дори и сценария да се окаже тъпня, а предвид биографията на отговорните хора, вероятността не е малка, Верховен ще запълни дупките повече от подобаващо. Дано само, заради другите два проекта, които подготвя – „The Hidden Force” и засега безимената екранизация по ситуираната през 1914 г видео игра – той да не откаже от него, защото – ще повторим – идеята за еротичен свръхестествен трилър определено ни радва.

Ето и официалният синопсис: „Женен бивш алкохолик помага на жена, която възнамерява да се самоубие, скачайки от моста „Golden Gate”. Двамата бързо се хвърлят в леглото, а после и в гореща връзка. Когато мъжът се прибира у дома, жена му и частният детектив, който е наела, го обвиняват, че отново е започнал да пие, защото снимките, на които би трябвало да е запечатана любовницата, се вижда само как той се налива с алкохол. Въпреки че първоначално се усъмнява в разума си, главният герой постепенно разбира, че всъщност има връзка с призрак, който иска душата му.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *