Гледа толкова сладко, с тези очета, и си има повече белези май…

Когато се запознахме за пръв път с него, беше отдавна, „Frankenweenie” беше късометражен филм, а днес, колкото повече приближава премиерната му дата, толкова повече нямаме търпение да видим „прераждането” му. Новият проект на неуморния Тим Бъртън е следен близо от няколко чифта очи в Операционната (неизбежно сте забелязали пристрастията в новините ни до момента! Наясно сте, че няма как да пропуснем да ви покажем и постер с толкова прекрасна усмивка. На фона на пълната луна – просто приказка!

Frankenweenie - плакат

Няма да обиждаме с напомняне на филмография и/или бъдещи проекти на Бъртън, само ще подсетим, че тук можете да си припомните и тийзър-трейлъра на „Frankenweenie” .

Frankenweenie” е трогателната история на едно момче и неговото куче. След като неочаквано губи любимия си Спарки, младият Виктор впряга силите на науката и връща своя приятел към живот. Той се опитва да скрие творението си, но когато Спарки излиза навън, съучениците на Виктор, учителите и целият град научават, че да сложиш нова „каишка на живота” може да бъде чудовищно.

Режисьор на „Frankenweenie” е Тим Бъртън, а сред актьорите, които озвучават героите, са Уинона Райдър, Мартин Шорт, Мартин Ландау, Чарли Таан и Катрин О’Хара.

Премиерата е 5 октомври 2012 – триизмерна и дори в IMAX качество. А дано и у нас!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *