Baby Oopsie” е рекламиран като част от вселената на не толкова популярната поредица „Demonic Toys”. Едва ли връзката ще е толкова силна като филмите от поредицата „Заклинанието”, но новият филм на Уилям Бътлър е вече факт. Ако сте запознати със споменатия франчайз, то едва ли сюжетът ще бъде нещо ново за вас.

Baby Oopsie” се фокусира върху подритваната и пренебрегвана Сибил Питмън. Нейната единствена утеха е огромната ѝ колекция кукли, която е придобила нездравословен вид с годините. Тя прекарва времето си заключена в мазето, от което предава своя влог за възстановяване и ремонт на играчки. Един ден обаче всичко се променя щом намира така нареченото бебе „Baby Oopsie”. Куклата започва да убива един по един недоброжелателите на Сибил. Първоначално тя е доволна, но нещата се обръщат щом демоничната сила се насочва към най-близките ѝ.

Вижте и самата реклама:

Ще оставим коментарите на вас. „Baby Oopsie” ще бъде разпространен в две части от Full Moon. Първата вече може да намерите на страницата им в Amazon Prime. Втората ще се появи в края на месеца.

Филмът е режисиран и написан от Уилям Бътлър, а в главната роля на изтерзаната Сибил ще видим Либи Хигинс.

Вижте и официалния плакат:

baby-p-20210808

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *