Въпреки че в нета вече се появиха кадриот | снимачната | площадка, ние смятаме снимките, които ще видите по-долу, за първия „официален” поглед и първото истинско потвърждение, че подготвяната от десетки години екранизация на класическия разказ на Джеймс Търбър „The Secret Life of Walter Mitty” най-накрая се случва.

Ако сте чели някоя от предишните ни новини, свързани с филма, значи знаете, че след провала на режисьори като Рон Хауърд, Стивън Спилбърг и Гор Вербински и актьори като Джим Кери, Майк Майърс, Саша Барон Коен, Уил Феръл и Оуен Уилсън, човекът, който най-накрая успя да се пребори с проекта, е Бен Стилър и той прие ролята и на режисьор, и на изпълнител на главната роля.

Съвсем очаквано, именно Стилър е във фокуса на снимките, а компания му прави Кристен Уиг, за която не сме сигурни каква роля изпълнява. Също така, не сме сигурни дали тези снимки са от „реалния живот” или представляват някоя от фантазиите на Мити, но залагаме по-скоро на второто. В случай, че не знаете, сюжетът на филма разказва за коректор от списание “TIME”, който, „бяга от реалността” като прекарва по-голямата част от времето си в сънища наяве и на когото му се налага да поеме на истинско приключение, след като открива липсата на няколко важни негатива.

The Secret Life of Walter Mitty - Бен Стилър и Кристен Уиг

Стилър

Стилър

Кристен Уиг и Стилър

Тhe Secret Life of Walter Mitty

Тhe Secret Life of Walter Mitty

Тhe Secret Life of Walter Mitty - Кристен Уиг

Тhe Secret Life of Walter Mitty - Кристен Уиг

Покрай „Прометей” напоследък темата със състаряването е модерна – доста хора имаха проблеми със състаряването там (ние не сме сред тях) – и ни е интересно да видим какви ще са реакциите спрямо тези снимки. Лично на нас гримът ни изглежда повече от прекрасно.

Режисьор на „The Secret Life of Walter Mitty” е Бен Стилър, който изпълнява и главната роля, а сред останалите актьори са Адам Скот, Кристен Уиг, Шърли Маклейн, Шон Пен, Патън Осуолт, Катрин Хан и др.

Премиерата на филма е чак 25 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *