Вече сме виждали неофициални снимки от снимачната площадка на свръхочаквания „Passion“ на Брайън Де Палма (римейк на френската психодрама „Love Crime” с Кристин Скот Томас и Людивин Сание), но както сме казвали и друг път, друго си е официалният поглед, особено когато става въпрос за горещ кадър като този.

Снимката достига до нас благодарение на The Playlist и честно казано, няма нужда от допълнителен коментар. Вижте я, после хвърлете едно око на пълния синопсис и се радвайте от сърце, защото по всичко личи, че Де Палма се завръща!

Макадамс и Рапас интимно

Ето за това говорихме! Е, щяхме да сме малко по-доволни ако Рейчъл Макадамс и Нуми Рапас бяха докоснали устни, но да не ставаме нагли.

Еротичен трилър в традицията на „Dressed To Kill” и „Първичен инстинкт”, „Passion” на Брайън де Палма е история за смъртоносната битка за власт между две жени в безмилостния свят на международния бизнес. Кристин притежава стил и елегантност, така типични за жена, която разполага с пари и власт, а нейното протеже – невинната, симпатична и наивна Изабел – има десетки брилянтни идеи, които Кристин без проблем и без скрупули открадва. Нали и двете са в един отбор… Кристин се наслаждава на контрола си над по-младата жена, завличайки я все по-дълбоко в игра на прелъстяване и манипулиране, на власт и унижение. Но когато Изабел попада в обятията на един от любовниците на Кристин, започва истинска война. В нощта на убийството Изабел е на балет, а Кристин получава прелъстителна покана. Но от кого? Кристин обожава изненадите. Чисто гола, тя се отправя към загадъчния любовник в спалнята…

Режисьор на „Passion“ е Брайън Де Палма, а в ролите освен Рейчъл Макадамс и Нуми Рапас ще видим Доминик Купър, Каролине Херфурт, Пол Андерсън и други.

Премиерата на филма е предвидена за следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. хахахах абсолютно съгласен 🙂 🙂 🙂 дори отблъскваща е комплимент в случая 🙂

  2. Що бе кво и е ???? Мен пък ми допада. излъчва някакъв естествен непринуден чар 😉

  3. Нуми е красива жена, както и Рейчъл Макадамс.
    Просто измеренията на красотите им са различни.

  4. Абе, и аз не бих сложил Нуми сред красивите, ама чак пък отблъскваща? И вас да ви сложат до Рейчъл Макадамс и вие ще погрознеете. 🙂 🙂 Освен това AzUrAL е прав, с грим се постигат чудеса. 🙂