It’s all about everything.”

Ридли Скот просто е един от най-големите! Както сам си казва, той е един от режисьорите, които идват от It’s all about everything school” и по всичко, което видяхме до момента, „Прометей” ще е перфектното доказателство за това.

Но сега няма какво да философстваме колко велик е той. Вместо това ще оставим актьорите да го направят вместо нас, а междувременно ще попиваме всяка секунда невиждани кадри, които има в този клип.

А сега хвърлете едно око и на това прекрасно интервю на Скот с Джеф Бушей от „Los Angeles Times”, в което има доста любопитни неща и извън конкретната ни „Прометей”-ска мания.

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Българската премиера е 1 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Само да попитам , с придружител можеш ли да влезеш , понеже съм на 16

  2. Все още не е сертифициран в какъв рейтинг ще бъде напоследък много се коментира,че ще бъде в PG-13 та ако е така няма да ти трябва придружител..

  3. А ако е R по принцип с придружител можеш ли да влезеш, при PG-13 ще го направят детски филм направо той Ридли си каза , че ще бъде R ,защото си иска агресивния филм

  4. Българският рейтинг е съвсем различен от американския, така че трябва да почакаме за да видим дали hristiqn ще може да го гледа. 🙂