Любимецът ни Сам Рокуел винаги си е избирал не просто интересни роли, но и често може да се разчита, че участва в супер специфични проекти с много разпознаваем стил. Следващият му филм звучи точно като такъв тип идея – черна комедия, в която Рокуел ще си партнира с Кумейл Нанджиани.

Филмът се нарича A Guy Walks Into a Bar и още от заглавието виждаме, че това ще бъде от една страна комедия, но от друга – вероятно нещо или с „мета“ елементи, или което не се вписва лесно в жанра. Историята ще проследява млад баща (Нанджиани), който се запознава с чаровен непознат (Рокуел) в бар, но скоро започва да се тревожи, че новият му приятел крие притеснителна тайна.

Филмът е обявен като черна комедия от режисьора Гари Фледър (Homefront) и сценариста Скот Розенбърг, когото най-вече познаваме като автор на мега спорния първи Венъм. Розенбърг и Фледър вече са работили заедно по Things To Do in Denver When You’re Dead – друг филм с доста специфичен стил, който не очарова критиката, но се хвали с изключително впечатляващ актьорски екип и нестандартни герои, които се занимават със сравнително стандартна мафиотска история.

Именно тук ни е надеждата и за A Guy Walks Into a Bar. Като цяло знаем, че Сам Рокуел може да изиграе всичко, но той ни е любим най-вече именно в ексцентрични комедии, където може да вкара целия си безобразен чар, но и никога не забравя емоционалното ядро на героите си. Кумейл Нанджиани пък харесваме още от Silicon Valley, но той напоследък все повече се занимава с неща, които не са чисто комедийни. Неговият комедиен стил също не е стандартен и двамата с Рокуел биха могли да си паснат чудесно на екран, както в приликите, така и в разликите си.

Дори и сценарият да не е най-добрия на света, сме сигурни, че и Рокуел и Нанджиани нямаше да си го изберат, ако нямаше причина. Имайки се предвид, че A Guy Walks Into a Bar е получил от специалните разрешения на гилдията на актьорите да започне снимки преди края на стачката, смятаме че има причини за вълнение. Ще се оглеждаме за подробности и първи рекламни материали и ще ги споделим веднага.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Според мен „Things To Do in Denver When You’re Dead“ беше адски добра мафиотска драма с изумителен каст,но без грандомански (Тарантинови?) претенции.
    Фен съм на талантливо-превъртелия Сам Рокуел (на Нанджиани not so much) и се надявам сценаристите да ни поднесат bittersweet история от ранга на Things To Do in Denver…
    Определено ще се гледа !