Забравихте ли вече, че трябва със затаен дъх да очаквате какво ще стори Том Хупър с Виктор Юго и неговите „Клетници”?! Мю-зи-къл. Предлагаме ви поглед към Жан Валжан: в опърпани затворнически дрехи, сплъстена брада и – меко казано – нестройна прическа.

(чрез Courier Mail, Just Jared и The Film Stage).

Хю Джакман като Жан Валжан

Хю Джакман като Жан Валжан

Хю Джакман като Жан Валжан

Хю Джакман като Жан Валжан

Не се съмняваме, че ще се присъедините към хора на Джаксъновия фен-клуб, който продължава да скандира „Искаме Хю!” независимо от външния му вид. В ролята на вечния Валжанов враг Жавер влиза Ръсел Кроу, част от останалите роли са поверени на Ан Хатауей, Аманда Сейфрид и Хелена Бонам Картър.

А до средата на декември има толкова много месеци, които да изпълним с очакване… Междувременно може да си припомните подробности около проекта, споделени в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. О, да! Изглежда много добре! Чадъра и чашата за кафе също добре се вписват 😉 Трепнем от очакване!

  2. Това ще е много любопитен филм … самата идея за мюзикъл, с този каст и режисьор … ще е яко със сигурност. Голям фен съм на Moulin Rouge и искрено се надявам и Клетниците да го последва като успехи.

    А Хю Джакмън е абсолютен изрод в този си вид … лично аз бих се притеснил ако се размина по улиците с подобен типаж 🙂

  3. Белезита са много добре! Аз много си падам по такъв тип детайл във филмите, а тук дори е мюзикъл и въпреки това с такива детайли 🙂