Джефри Ръш,Джуди Дейвис и Шарлот Рамплинг в трейлъра на „Eye Of The Storm”

Ще гледаме Джефри Ръш в каквото и да му хрумне да направи, ако ще и… ако ще и да е „Карибски пирати 5”! Но особено ни радва, когато участва в по-стойностни филми, в които има възможност да се развихри. А когато Джефри Ръш има възможност да се развихри, тази възможност няма да остане неоползотворена, независимо дали става дума за комедия или трагедия. А „Eye Of The Storm”, поне според трейлъра, изглежда чудесна комбинация между двете. И на всичкото отгоре компания на Ръш правят Джуди Дейвис и Шарлот Рамплинг и очевидно и тримата ще са в топ форма.

Екранизация на едноименния роман на Патрик Уайт, режисирана от Фред Шеписи, „Eye Of The Storm” е историята на Елизабет Хънтър (Рамплинг) и двете й деца, които я посещават, докато лежи на смъртното си легло. Но дори и толкова близо до края на живота си, госпожа Хънтър има изключително силно влияние върху отдавна порасналите си деца – синът й (Ръш) е застаряващ актьор, който се завръща в Австралия за първи път от години, а дъщеря й (Дейвис) е женена за френски аристократ с кралско потекло. Но каквото и да правят, те ще си останат разочарование за властната си майка.

Засега единствената премиера на филма е на Международния фестивал в Торонто, но се надяваме скоро да се намери международен дистрибутор, а защо не и да се появи в програмата на някой роден фест.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *