Предлагат филма за Venom на режисьора на Хроники

Вероятността това да се окаже партенка, точно както се случи с „информацията”, че от  „Fox” искат Джош Транк да режисира рибута на „Fantastic 4”, е огромна. Всъщност, напълно сме убедени, че това са пълни глупости, но като изключителни фенове на Venom, нищо не ни пречи да поспекулираме.

След като „Спайдър-мен 3” опропасти образа на Venom, от „Sony” решиха да го реабилитират като направят „spin-off”, в който той да има централна роля. Дори бяха наели Гари Рос да напише сценария – по това време той беше зает със „Спайдър-мен 4”, който така и не се осъществи – и евентуално да режисира. След това обаче станаха „врътките” със Спайди и като по-важен проект, всички усилия се насочиха към него и Venom изпадна в забвение.

Сега обаче новият Спайдър-мен е готов и явно отново е настанало време за раздвижване по прилежащите проекти, защото от „LA Times” съобщават, че от „Sony” търсят нов човек, който да оглави проекта, и според техен източник този някой е режисьорът на „ХроникиДжош Транк. Източникът на „LA Times” споменава още, че сценарият няма да бъде този, който беше подготвил Рос.

Както казахме, почти сме сигурни, че това с Транк няма да се случи, тъй като той предпочита да снима цитираме: „оригинални проекти” – просто заради успеха на „Хроники” в момента той е „горещо” име и всеки втори, леко комиксово ориентиран филм му се предлага и хората ще правят „big deal”, особено ако става въпрос за любим образ като Venom. Това обаче, не означава, че и филмът няма да го бъде. Може пък най-накрая да му е дошло времето и да го видим със или без Транк. Лично ние сме „за”, само ако Venom ще е злодей!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Карнидж е могъщ, но не е толкова известен, колкото Венъм. Венъм ще се гледа повече, пък и той има героични забежки (за съжаление), а това е важно за продуцентите. 🙂