Джурасик парк 3D

Явно 3D конвертирането по никакъв начин не се брои за промяна, подобрение или каквото и да е друго вмешателство в оригиналния филм, против което се обяви Стивън Спилбърг – поне ще се касае до неговите лични произведения (за последно направи това във връзка с предстоящото Blu-ray издание на „Индиана Джоунс”) – защото от „Universal” официално съобщиха че на 19 юли 2013 мегаблокбастърът „Джурасик парк” ще се завърне на голям екран в 3D вариант.

Какво да кажем? В ревюто ни за „Star Wars: Епизод I – Невидима заплаха 3D” споменахме, че няма нищо против да гледаме (определени) любими, стари филми конвертирани в 3D, ако това означава, че ще можем да им се насладим в перфектно качество и на голям екран. А „Джурасик парк”, като един от най-любимите ни филми, също не е изключение и както казват американците „we’ll watch the shit out of it!”. Струва ни се, че това ще бъде и известна проверка дали хората все още имат интерес към динозаврите и при успех на филма от „Universal” ще дадат зелена светлина на четвъртия филм от поредицата, за който отново се заговори наскоро.

Да се надяваме, че Джеф Снайдър от „Variety” е бил прав, като сподели, че „Джурасик парк” е единственият филм на Спилбърг, който той е заинтересуван да конвертира в 3D, защото ако ни сюрпризират със „Спасяването на редник Райън 3D” ще се отнесем малко по-различно към идеята.

Последно във връзка с темата „конвертиране на стари филми”, само след няколко дни ни предстои да видим един ключов момент, а именно завръщането на „Титаник”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    „Джурасик парк“ отново на кино! За момент бях започнал да се притеснявам, че единственият начин да го видя пак на голям екран е да отида в чужбина на някое anniversary, което не отпада естествено като опция! Ще бъде жестоко, най-очакваният филм за мен за 2013!