Scream 4

Първият тийзър не беше зле, но бе крайно време да видим истински трейлър на „Писък 4” и благодарение на Bleeding Cool сега имаме тази възможност. И да ви кажем честно, заслужава си.

Забавен, с достатъчно екшън и не само ни припомня вече познатите участници в малко по-особената игра на филми, но ни запознава и с още няколко от жителите на Уудсбъро. Следващото поколение жертви ще трябва да играе по нови правила.

Първо вижте трейлъра (на нас изброяването в търсене на верния римейк ни беше най-забавно), а по-долу може да прочетете и официалния синопсис.

http://www.youtube.com/watch?v=MOAwf7IhWkU

Сидни Прескот, вече авторка на книга за само-помощ, се завръща у дома, за да рекламира книгата си. В Уудсбъро тя отново се среща с шериф Дюи и Гейл, които вече са женени, и прекарва известно време с братовчедка си Джил и леля си Кейт. За тяхно всеобщо съжаление обаче, завръщането на Сидни означава и завръщането на Ghostface, което поставя в опасност Сидни, Гейл, Дюи, Джил, всичките й приятелки и съученици. С две думи, целия град.

Уес Крейвън се завръща, както и Нев Кембъл, Кортни Кокс и Дейвид Аркет. Сред новите попълнения са Ема Робъртс, Хейдън Пенетиер, Мери МакДонъл, Адам Броуди, Антъни Андерсън (той не участваше ли и в „Страшен филм 4”? Това позволено ли е?), Рори Кълкин и Марли Шелтън. Може би най-важното е, че Кевин Уилямсън се завръща, защото го нямаше за третата част и вижте какво стана. Премиерата е 15 април.

И понеже вече от няколко дни се каним да споделим този fan-made трейлър с вас – наложи се да пуснат истински, за да престанем да се размотаваме – вижте го по-долу.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *