Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак.

Не, това не е рекламното изречение на 23-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд „Skyfall”, а е коментар по адрес на най-новия рекламен клип от филма, представляващ видео дневник на Сам Мендес. И да, аналогията с видео дневниците на Питър Джаксън (който е един от пионерите в този вид рекламна стратегия) е очевидна и нищо чудно, че всички я споменават.

Само дето приликите между дневниците на Джаксън и този на Сам Мендес (извън формата им, разбира се) са незначителни. Докато Джаксън ни радва с 10-минутни, изпълнени с всевъзможна информация кратки филмчета, Мендес ни е отделил минута и половина, през която не научаваме почти нищо – само мяркаме без фокус част от декорите от първите две официални снимки от филма. Надяваме се следващия път да се постараят повече.

Вижте и най-новата снимка зад кулисите, представена от официалната facebook страница на филма.

Skyfall - Джуди Денч и Сам Мендес

Лоялността на Бонд към М е поставена на изпитание, когато се оказва, че нейното минало заплашва настоящето. С попадането на МИ6 под прицел, 007 трябва да намери и унищожи заплахата, без значение каква ще е цената.

Режисьор на „Skyfall” е Сам Мендес, а в ролите ще видим Даниъл Крейг, Джуди Денч, Беренис Марло, Наоми Харис, Хавиер Бардем, Рейф Файнс, Бен Уишоу, Албърт Фини, Хелън Макрори, Рори Киниър и др.

Премиерата е 9 ноември 2012, а във Великобритания традиционно малко по-рано на 26 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Очаквайте 24-тият филм да е с Джереми Ренър като Бонд! 😀 😀 😀