Touch

Честно казано никак не се радваме на Тим Кринг, който успя да съсипе един от най-обещаващите телевизионни сериали през последните няколко години, „Heroes” – първите седем епизода бяха чудесни. Всъщност нямаше да го „хейтим” толкова, ако си затваряше устата и не разправяше колко са зле тези от “Lost” и колко велик е той и как никога няма да позволи неговият сериал да не отговори на поставените въпроси и т.н. А всички знаем как приключи „Heroes” – имаме едно любимо изречение от западната преса: „издава ли звук спирането на „Heroes”, ако никой не го гледа?”.

Но да не се отплесваме, защото приказката ни е за новия сериал на Кринг „Touch”, в който ще видим самия Джак Бауър, Кийфър Съдерланд, в ролята на баща, чиито 11-годишен ням син вижда математически модели. чрез които предсказва бъдещето. С две думи, нещо като ТВ версия на „Пророчеството” на Алекс Прояс. Вижте!

Абе-еее, ще му хвърлим едно око, но на този етап не възлагаме големи надежди. Ако има повечко екшън и по-малко сълзливи драми, може и да излезе нещо, но ще трябва да почакаме до февруари догодина, за да разберем накъде ще се наклонят везните.

Освен Кийфър Съдерланд, в ролите ще видим Дани Глоувър, Гугу Мбата-Роу и Дейвид Мазоуз.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *